You can't have a rainbow without a little rain



Sinne meni helmikuun ensimmäinen viikko niin että hujahti. Oonko ainoa, jonka mielestä aika kulkee kuin siivillä? En toki valita - sehän tarkoittaa että kesään on enää muutama hassu kuukausi aikaa. Tällä hetkellä tosin kun katsoo ikkunasta ulos ja näkee harmaanruskean maiseman täynnä kuraa sekä loskaa, kesä tuntuu uskomattoman kaukaiselta ajatukselta. Viikottain pyörin eri matkatoimistojen sivuilla ja haaveilen edes lyhyestä pakomatkasta jonnekin lämpimään ja aurinkoiseen kohteeseen... Haaveeksi se tosin jääkin ja ennen kuin huomaankaan, ajatukseni palaavat taas kerran keskelle helmikuista Suomea ja loputonta arkea. 

Suurin vaikuttaja ajan pikakelaukselle taitaa olla koulu. Olen opiskellut uudessa koulussani nyt päivälleen kuukauden verran, mutta tuntuu kuin todellisuudessa olisin tehnyt taulukkolaskentaa ja harjoitellut työelämäviestintää jo ikuisuuden. Erästä opettajaa lainatakseni kuherruskuukausi on nyt ohi ja todellisuus iskee vasten kasvoja vähintään yhtä pahasti kuin nuo tiskirätit mitä tuolta taivaalta sataa harva se päivä. Kokeet, esseet, kielenhuoltoharjoitukset, yhtälöt, taloushallinto ja kaiken tämän tasapainottaminen ovat nyt arkipäivää ja muu jää väkisinkin taka-alalle. 

Kuitenkin mitä vähemmän mulla on aikaa muulle kuin koulujutuille, sen tarmokkaammin huomaan toimivani. Aika otetaan sitten vaikka yöunista, kunhan kaikki tulee hoidettua ajallaan. Tästä blogista on tullut mulle niin tärkeä, että mietin sitä jatkuvasti ja pyörittelen mielessäni tulevia postauksia. Oon myös saanut paljon positiivista palautetta viime aikoina ja siitä oon teille ihan mielettömän kiitollinen. Jokainen kiva kommentti piristää päivää paljon ja siitä on mukava jatkaa ❤️ Tällä kertaa ajatuksenani oli esitellä muutama viime aikojen ostos - ja kumma kyllä nämä ovat melko kosmetiikkapainotteisia. Ei ainakaan tule olemaan ongelmaa löytää asiaa tämän kuun kosmetiikkapostaukseen ;)




Marraskuussa repäisin ja sävytin hiukseni kirkkaanpinkeiksi. Nyt hiusten tilanne on se, että olen ikuisuudelta tuntuneen taistelun jälkeen päässyt hyvin lähelle lähtötilannetta - eli omaa hiusväriäni. Siinä ovat auttaneet niin hopeashampoo, syväpuhdistavat hoidot, kuin tämä uusin shampoolöytöni Biozellilta. En paljasta kaikkea kerralla, kerron tästä tuotteesta tarkemmin erillisessä postauksessa.

XZ on hiustenhoidossa yksi ehdoton suosikkimerkkini sen hellävaraisen hoitavuuden ja silikonittomuuden vuoksi. Tämä kosteuttava tehohoito on käytössäni vähintään kerran viikossa ja rakastan sitä silkkistä tunnetta, jonka se jättää hiuksiin. Uuden kihartimen hankittuani päätin myös haudata huonot kokemukset ja alkaa taas käyttämään lämpösuojaa. Tähänkin valitsin XZ:n tuotteen, joka on lämpösuojan sisältävä muotoilusuihke - täydellinen pohja kiharrukseen siis.

Kihartimen ostoa en ollut harkinnut etukäteen, mutta nähdessäni tämän BaBylissin Pro 180 Sublim' Touch -kihartimen tarjouksessa n. 20 eurolla, päätin ostaa sen kokeiluun. En odottanut suuria, mutta mitään pahaa sanottavaa en tuotteesta löydä! Olen kihartanut tällä hiukset jo ainakin kuusi kertaa viimeisen parin viikon aikana - siis todella usein. Teen tästäkin kunnon postauksen ihan pian, niin loistava tuote tämä on että ansaitsee hehkutusta vähintään kokonaisen postauksen verran.




Viimeiseksi esittelyyn pääsee kengät... Kenelle tämä tuli yllätyksenä? Yhtenä lyhyempänä koulupäivänä lähdin kuumeisena - siis kirjaimellisesti, mulle oli noussut kuume koulupäivän aikana - ja märkiin sukkiin kyllästyneenä etsimään itselleni uusia talvikenkiä. Yllätyksekseni löysinkin niitä kaksin kappalein ja kaiken lisäksi super-edulliseen 14e hintaan. Nämä maiharityyppiset kengät ohuine vuorineen eivät ole varsinaiset talvikengät, mutta silti yllättävän lämpimät ainakin pikkupakkasilla. Ja mikä tärkeintä: tähän mennessä ne ovat pitäneet vettä täydellisesti. Nyt ei loskassa rämpiminenkään enää tunnu niin kurjalta.

Mitäs tykkäsitte tämänkertaisista löydöistä? Ihanaa pian alkavaa uutta viikkoa kaikille!

4 comments

  1. Noi Biozellin Color Maskit on NIIN hyviä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon muutamaan otteeseen kaupassa pyöritellyt tota BaBylissin kiharrinta, mutta ainakin toistaiseksi se on vielä jäänyt kauppaan. Jään innolla odottelemaan postausta siitä!:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän viikonlopun aikana saada siitä vähän kattavampaa postausta aikaan! :)

      Poista

Kiva kun luit postauksen! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi. Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia. - Johanna