Siipiravintola @ Lahti

Hymyilyttää, kun mietin mennyttä viikonloppua. Siihen mahtui erittäin laaja tunneskaala ilosta ahdistukseen, mutta pääasiassa mieleen jäi ne ilon hetket. Oli aurinkoa, oli ystäviä, oli musiikkia ja kylmiä juomia. Oli cruising-ilta ja oli hyvää ruokaa. Oli kaikkea ihanaa!

Ja hyvästä ruuasta puheenollen, testattiin lauantaina Lahteen joku aika sitten avattu Siipiravintola. Meidän oli alunperin tarkoitus mennä ihan toiseen raflaan, mutta suunnitelmat muuttui matkan varrella. Eipä se mitään, tämäkin paikka oli uusi kokemus ja ihan positiivinen sellainen.




Oon koko ikäni halunnut syödä kierreranskalaisia - en tiedä miksi, musta ne vaan kuulosti kivalta. No tuolla sain vihdoin syödäkseni niitä. Peruna-annos oli listan mukaan pieni, mutta siinä oli syömistä niin valtavasti että siitä olisi riittänyt varmaan kahdellekin. Listalta olisi ollut mahdollista koota annos oman mielen mukaan: esim. mozzarellatikuista, jättikatkaravun pyrstöistä, mustekala- tai sipulirenkaista yms. Päätettiin kuitenkin ensikertalaisina valita valmiit annokset.




Omani oli muistaakseni nimeltään Istuva Härkä ja se sisälsi 10 siipipalaa, kaksi paneroitua jättikatkaravun pyrstöä, kaksi mustekalarengasta, tuon jättiannoksen kierreranskalaisia (vaihtoehtona ristikkoperunat) sekä porkkana- ja selleritikkuja. Annos oli kaiken kaikkiaan hyvä, ainoastaan selleritikut jäivät syömättä. Mustekalarenkaatkin vähän tökkivät, mutta uhkarohkeana söin ne silti. Annos kustansi noin 15e ja siihen sai valita haluamansa kaksi dippiä. Siipiin sai itse valita tulisuusasteen miedosta Tshernobyl-tuliseen asti. Me ei varsinaisesti olla kumpikaan tulisen ruuan ystäviä, joten pysyteltiin miedossa vaihtoehdossa. Siinäkin oli sellainen pieni polte, joten voisin kuvitella että tulisimmat vaihtoehdot kelpaisivat sellaisillekin, jotka nauttivat kunnon poltteesta.




Sisustukseltaan Siipiravintola oli melko pelkistetty ja ehkä hieman karski, mikä mun mielestä sopii ihan hyvin tämmöisen vähän sotkuisen fingerfood-ruoan tarjoiluun. Palvelu oli suht nopeaa ja ystävällistä, sain vielä tarjoilijalta kehuja neuleestani. Olin valinnut päälleni ihan sattumalta siipikuvioisen neuletakin. Kaiken kaikkiaan ravintolassa oli kiva käydä ja varmasti tullaan käymään siellä joskus uudestaankin. Suosittelen kokeilemaan, lähellä asuvat ja muuten täällä päin vierailevat!

0 kommenttia