Kosteutusvinkki

Olenko ainoa, jonka mielestä kesäkuu vierähti ihan mahdottoman nopeasti? Tuntuu ettei kesä ole vielä kunnolla alkanutkaan, mutta huomenna alkaa jo toinen kesäkuukausi. Täällä blogin puolella ehti laskeutua pieni hiljaisuus kun kesäkuun viimeinen viikko meni mun osalta suurimmaksi osaksi muuttaessa. Tänään kävin siivoamassa vanhan asunnon ja jätin avaimet sinne, joten nyt on taas yksi osa-alue hoidettu. Mulla on sairaslomaa jäljellä vielä melkein viikon ajan, joten yritän hyödyntää lopun vapaa-ajan jotenkin järkevästi. Nyt kun kaivoin läppärin esiin muuttolaatikosta, oli pakko tulla esittelemään teille mun uusi kosmetiikkalemppari.




Luin tästä Vaselinen spray-uutuudesta itse asiassa ensi kertaa Plusmimmiltä ja päätin heti että tätä on saatava. Seuraavalla kauppareissulla törmäsinkin puolivahingossa näihin pulloihin ja nappasin kaakao-version mukaani. Plussaa muuten siitä että näitä saa ihan perusmarketeista! Vaseline spray on nimensä mukaisesti suihkutettava vartalovoide, joka imeytyy ihoon ihan supernopeasti. Oon suoraan sanottuna todella laiska rasvaamaan ihoani ihan siksi että en jaksa koskaan odottaa voiteen kuivumista. 

Tämän tuotteen kanssa ei ole sitä ongelmaa, joten tällainen hätähousukin onnistuu kosteuttamaan ihonsa ongelmitta. Voide suihkutetaan iholle ja levitetään käsin, jonka jälkeen voi pukea saman tien sillä tuote ei tahmaa lainkaan. Lisää plussaa tuote saa kaakaon tuoksusta, josta tykkään kovasti. Tätä löytyy myös miedontuoksuinen versio kellertävässä purnukassa, seuraavaksi taidan ottaa sen kokeiluun. Kuulin jostain että siinä on mieto hunajan tuoksu. Näillä ei hintaakaan ole kuin 5-6 euroa, joten voin ehdottomasti suositella tätä voidetta nopeaa kosteutusta kaipaaville!

4 comments

  1. toi purkin väri vähän hämää, helposti luulee tota itseruskettavaks kun o viel tollanen suihkutettava versio :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli ihan sama ajatus kun näin tän ekan kerran, ja vähän toivoinkin et olis ollut itseruskettava :)

      Poista
  2. Minäkin luulin sitä itseruskettavaksi :D mutta tuote kuulostaa kyllä hyvältä minulle joten täytynee kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään vallan yleinen reaktio! :D Mutta muuten kyllä loistava tuote joten kokeile ihmeessä :)

      Poista

Kiva kun luit postauksen! Jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi. Saa kysyä, kehua, kritisoida tai vaikka kertoa kuulumisia. - Johanna